Over Safe Online Services

Safe Online Services: een nieuwe naam, maar zeker geen nieuweling. Al sinds 2013 zorgen wij voor een veilige online omgeving voor bedrijfsartsen en arbodiensten onder de naam IRIS Arbo. Onze wortels liggen daarmee in de medische wereld, waar privacy en beveiliging misschien wel de belangrijkste aspecten zijn bij het ontwikkelen van software.

Nieuwe naam, vertrouwde service

Vanaf 2023 gaan we verder onder onze nieuwe (bedrijfs)naam. Met een vernieuwde ambitie en missie, maar uiteraard met dezelfde gedrevenheid en vol enthousiasme! Deze nieuwe naam verbindt ons niet meer alleen aan verzuim en de zorgsector, maar verlegt de missie meer nog naar veiligheid. Beveiliging van privacygevoelige gegevens zal immers in toenemende mate top of mind worden bij elke professional die met dit soort gegevens werkt.

Veilig en voordelig

Wij bieden de professional van vandaag een veilige online omgeving, toegespitst op de eigen beroepsgroep. Dit tegen een zo voordelig mogelijk tarief. Niet goedkoop, wel voordelig! Wij bieden moderne software van zeer hoge kwaliteit, ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. Maar dan betaalbaar!
Al onze software wordt ontworpen in nauwe samenspraak met professionals uit het betreffende vakgebied. De software wordt continu up-to-date gehouden, aangepast aan de huidige wet- en regelgeving. Maar ook wensen vanuit gebruikers zelf worden ter harte genomen. Op die manier verrijken we onze systemen met de kennis en ervaring van de vele gebruikers.

Gecertificeerd

Safe Online Services is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. Dus geen zorgen wat betreft opslag en beveiliging van uw dossiers en gegevens. Onze servers staan altijd binnen de grenzen van de EU en zijn beveiligd volgens de laatste techniek en actuele kennis.

24/7 tot uw dienst

Onze ambitie? Nog meer sectoren en vakgebieden onze kennis, kunde en ervaring aan te bieden als het gaat om een veilige en betaalbare online administratie en/of dossiervorming. Onze basis is op orde, dus we kunnen snel schakelen. Bent u werkzaam als ZZP’er of in een collectief en mist u goede, veilige, betaalbare software? Bouwt u dossiers op van cliënten en werkt u nog op uw eigen laptop/PC, of erger nog: met ‘zelfgemaakte’ oplossingen? Neem dan eens contact met ons op. Wie weet heeft u dan in no time een gebruiksvriendelijke applicatie online, 24/7 beschikbaar en gegarandeerd veiliger dan uw huidige oplossing. En… voordeliger dan u denkt!